woensdag 1 april 2020

Diadans basis stap 4 de Stuiter stap, opwekkende pulserende stap





Diadans basis stap 4 Stuiter stap

Stap en stuiter, een opwekken pulseren stap. De kracht van stap en stuiter geeft een dynamische dans . Komt vaak voor in Afrikaanse dansen, deze opwaartse levendige tred. Het visualiseert en doet het bloed sneller stromen, vitaliseert en maakt levenslustig. Wek energie op via de stuiterstap. De video op het eindscherm is een toepassing avn de stap.

Bij het terug zien van deze video's zie ik dat ik uitgerekend in de schaduw van een tak over mijn ogen danst (Zwarte balk incognito dus ) en dat bij het intensiveren van de beweging de microphone schommelt. op haar plek op de revers.Toch niet opnieuw gefilmd, voor de stap en de oefening is dit wel te gebruiken.
Fijn als je deze serie met basis stappen deelt met je dansvrienden. Zo kunnen we ons in deze inkeer periode ook in de huiskamer bekwamen in verfijnde dans bewegingen. Dank voor je opmerkingen en delen zo maken we het voor meer mensen zichtbaar en bruikbaar. Na afloop zie je hoe deze beweging voorkan komen in een dans .
www.diadans.nl Anneke Wittermans

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Meer weten over een van de onderwerpen?

Suur een mail daiadans @ planet.nl zonder spaties of bel Anneke Wittermans . Je vind alle info op
www.beweegreden.org of agenda op www.diadans.nl

 Wil je reageren of meer lezen stuur een email diadans@planet.nl of bezoek de site www.annekewittermans.nl  daar staan artikelen bij de proj...