woensdag 2 januari 2019

Video Alfa mannen en vrouwen "Geheimminnaarschap maar niet stiekem" video 5 I...Voor onze kaas heeft de boer veel koeien nodig , die drachtig zijn geweest. Bijna elk jaar een kalf maakt dat de melkproductie op gang komt. Ook hier geld de meeste stierenkalfjes zijn na vetmesting direct gedoemd tot de slacht. Alleen het beste mannetje wordt volwassen en gehouden voor zijn zaad. Idem dito met geiten schapen die voor de melk gehouden worden.
Zo zijn er bij de mensen mannen en vrouwen die uitsteken boven het gemiddelde in hun schoonheid of talent. Zij met de X factor, die menig harten doen smelten en mensen bekoren met hun veelzijdige talenten. Het mooiste, liefste, sexy meisje van de klas, of de slimste sterkste of wijze charmante jongeheer, zij worden altijd door meer mensen begeerd.
Ja de alfa man of vrouw wordt mikpunt van meerdere harten en ogen die wat willen. Zij moeten zich maar verhouden en niemand kwetsen met hun keuzes. Ben jij samen met een alfa man of alfa vrouw ben je zogezegd gezegend met voorspoed voor je kroost en huis en haard. Het kan wel zijn dat deze charmante getalenteerde mensen zich zeer breed en intens inzetten in de wereld . Het zullen niet standaard mannen of vrouwen lekker thuis op de bank types zijn. Deze zeer aantrekkelijke geesten zal je vaak mogen delen met de wereld en soms zelf met meerder partners. Dat is voor sommige mensen goed te doen. Met je van nature een jaloers type, een Hera (echtgenote van Zeus ) kan je dit niet goed verdragen, vreet het je van binnen op, dan kies vanzelfsprekend niet een alfa man of vrouw als partner.
http://www.beweegreden.org/minnaarsch...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Meer weten over een van de onderwerpen?

Suur een mail daiadans @ planet.nl zonder spaties of bel Anneke Wittermans . Je vind alle info op
www.beweegreden.org of agenda op www.diadans.nl

DANS onderzoek met Anneke Wittermans www.diadans.nl

evenszin activeren, eigen beweegredenen bouwen Je maakt zelf de keuze om bewust die stappen te zetten, die verfijning in te studeren, di...